Trafikinfo

 

Tilmeld dig SMS-service

Tilmeld dig gratis SMS-service, hvis du er interesseret i at modtage en SMS, hvis der opstår driftsforstyrrelser nær din bopæl i forbindelse med anlæggelsen af Plusbus.

 

Som udgangspunkt er alle de mobiltelefoner, der er registreret på adresser langs Plusbus ruten, automatisk tilmeldt SMS-servicen. Hvis du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller har en mobiltelefon via din arbejdsplads, skal du selv tilmelde dit telefonnummer, hvis du ønsker at bruge den gratis SMS-service.

Vi sender udelukkende SMS til dig i forbindelse med driftsinformation - aldrig reklame eller ligende.

Til- og framelding

Via formularen her på siden, kan du til- og afmelde dig SMS-servicen.

Du kan sagtens tilmelde flere mobilnumre eller en mailadresse. Er du ejer eller har du tilsyn med en ejendom langs Plusbus ruten, hvor du ikke selv bor, kan det være relevant at tilmelde dig SMS-servicen for den pågældende adresse.

Du kan også afmelde dit telefonnummer ved at sende en SMS med teksten AFMELD til 1919 - hvis du benytter denne metode afmelder du dig alle SMS-services fra Aalborg Kommune.
Hvis du fortryder afmeldingen, skal du tilmelde dig på ny.

SMS-servicen er udelukkende en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse ikke kan medføre erstatningskrav mod Aalborg Kommune.