Kontakt

 

Kontakt Plusbus

Har du spørgsmål, ris eller ros, kan du på denne side kontakte os.

  Hvis du gerne vil sende os en besked, der indeholder fortrolige eller følsomme oplysninger, kan du benytte linket nedenfor.
  Når vi svarer på din henvendelse, vil du modtage den i din Digitale Postkasse (e-boks).

  Følsomme/fortrolige oplysninger kan fx være dit CPR-nummer eller helbredsoplysninger.

  Skriv sikkert til Plusbus (kræver NemId) ved fortrolige eller følsomme oplysninger (Åbner i nyt vindue)

   

  Databeskyttelseslovgivningen

  Når du henvender dig til Aalborg Kommune vedrørende PlusBus, registrerer vi oplysninger om dig for at kunne besvare din henvendelse. Dette sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra e. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger. Vi kan dog oplyse dig om, at vi lægger vægt på, hvor lang tid, det tager at behandle din sag/henvendelse i kommunen, om din sag/henvendelse kan påklages til en klageinstans og hvornår din sag/henvendelse bliver forældet, når vi fastlægger, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Inden vi sletter dine oplysninger, skal vi videregive dem til arkivmyndighederne. Det står i arkivloven. Du har ret til at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, og du kan kræve forkerte oplysninger rettet eller slettet.

  Har du spørgsmål til Aalborg Kommunes behandling af personoplysninger, kan du kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver via følgende link: www.aalborg.dk/dbr  

  Du har ret til at klage til Datatilsynet over Aalborg Kommunes behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere på www.datatilsynet.dk.