Kom og se den nye Plusbus

Lørdag 23. september indvier vi Danmarks første BRT-forbindelse, den såkaldte Plusbus, som kommer til at køre på den 12 kilometer lange rute mellem Væddeløbsbanen i Aalborg Vestby og (på sigt) det nye universitetshospital i øst.

Men allerede nu har du mulighed for at opleve den knap 25 meter lange Plusbus, der har plads til hele 153 passagerer. Lørdag 9. september og lørdag 16. september i tidsrummet fra kl. 11.00 til 13.00 slår vi dørene op til ”Åben Plusbus” på Gammeltorv i Aalborg.

Her kan du få en rundvisning i den tre-leddede lange bus og få svar på eventuelle spørgsmål om ruten og hvordan, du bruger den nye bus. For med billettering på stationen, ind- og udstigning gennem fire brede døre samt den detalje, at du nu selv skal trykke på en knap for at åbne døren ved ind- og udstigning, er det altså lidt anderledes at være passager i den nye Plusbus i forhold til de øvrige bybusser.

Vi glæder os til at vise dig Aalborgs nye Plusbus – både til “Åben Plusbus”, men også til den officielle indvielse lørdag 23. september.