Infomøder

 
Kom med til infomøder om de nye etaper i 2022

Til marts 2022 går Aalborg Kommune i gang med nye etaper af anlægsarbejdet til den nye Plusbus-rute. Som følge deraf afholder vi en række infomøder, hvor du kan høre om anlægsarbejdet i din bydel, herunder tidsplan for etapen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – både til selve anlægsarbejdet og til Plusbussen generelt.

Guide til deltagelse i borgermøder via Teams

 
 
Image

Kom med til infomøde om Skydebanevej

Tirsdag 29. marts kl. 19.00 hos Racing Arena Aalborg, Skydebanevej 25, 9000 Aalborg
Til maj 2022 går vi i gang med den næste etape af Plusbus-forbindelsen på Skydebanevej. Derfor vil vi gerne invitere alle beboere og erhvervsliv i området til informationsmøde om ombygningen af Skydebanevej mellem Skydebanevej 24 og Vestre Kærvej.

Her kan du høre om anlægsarbejdet, herunder tidsplan for etapen og stille spørgsmål – både til selve anlægsarbejdet og til Plusbussen generelt.

Alle interesserede er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

 
 
Image

Kom med til infomøde om Bornholmsgade

Torsdag 31. marts kl. 19.00 hos COWI, Visionsvej 53, 9000 Aalborg

Det er også til maj, at vi går i gang med ombygningen af Bornholmsgade. Derfor vil vi gerne invitere alle beboere og erhvervsliv i området til informationsmøde.

Her kan du høre om anlægsarbejdet, herunder tidsplan for etapen og stille spørgsmål – både til selve anlægsarbejdet og til Plusbussen generelt.

Alle interesserede er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

 
 
Image
Bertil Ohlins Vej: 31. januar kl. 19.00-21.00
Vi udvider den eksisterede vejbane på strækningen fra Fredrik Bajers Vej til Selma Lagerløfs Vej, så busser fremover kan passere i hver sin retning. Der anlægges også en Supercykelsti i hver side af vejen. Og så kommer der nye stationer til Plusbussen.
 
 
Image
Kastetvej: 1. februar kl. 19.00-21.00

I år går vi i gang med den sidste del af strækningen på Kastetvej - fra Dannebrogsgade til Vestre Fjordvej. Der skal gøres klar til Plusbussen og det betyder blandt andet renovering af ledninger, fortov, cykelstier og kørebaner.

Kastetvej får et delt tracé, hvor Plusbussen og den øvrige kollektive trafik kommer til at køre sammen med den øvrige trafik. Den øvrige trafik bliver dog begrænset ved en række restriktioner og tiltag, så bustrafikken kan afvikles med minimale gener fra øvrige trafikanter etc.