Kom med til infomøde om de nye etaper

Kom med til virtuelle infomøder om de nye etaper i 2022

Til marts 2022 går Aalborg Kommune i gang med nye etaper af anlægsarbejdet til den nye Plusbus-rute. Som følge deraf afholder vi en række virtuelle infomøder, hvor du kan høre om anlægsarbejdet i din bydel, herunder tidsplan for etapen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål – både til selve anlægsarbejdet og til Plusbussen generelt.

Bertil Ohlins Vej: 31. januar kl. 19.00-21.00

Vi udvider den eksisterede vejbane på strækningen fra Fredrik Bajers Vej til Selma Lagerløfs Vej, så busser fremover kan passere i hver sin retning. Der anlægges også en Supercykelsti i hver side af vejen. Og så kommer der nye stationer til Plusbussen.

Kastetvej: 1. februar kl. 19.00-21.00

I år går vi i gang med den sidste del af strækningen på Kastetvej – fra Dannebrogsgade til Vestre Fjordvej. Der skal gøres klar til Plusbussen og det betyder blandt andet renovering af ledninger, fortov, cykelstier og kørebaner.

Kastetvej får et delt tracé, hvor Plusbussen og den øvrige kollektive trafik kommer til at køre sammen med den øvrige trafik. Den øvrige trafik bliver dog begrænset ved en række restriktioner og tiltag, så bustrafikken kan afvikles med minimale gener fra øvrige trafikanter etc.

Links til virtuelle infomøder: https://plusbus.dk/infomoeder/