Ankomstområdet ved Gigantium er indviet

Idræts- og kulturmekkaet Gigantium blev torsdag officielt udvidet og indviet. Snoren blev klippet til to nye haller, nye fitnesslokaler og nyt aktivt ankomstområde mod syd med langt bedre forbindelse til den kollektive trafik og kommende Plusbus.

Gigantium bliver nu i endnu højere grad koblet sammen med den kollektive trafik, og Plusbus kommer til at fremstå som det oplagte valg ved ethvert besøg i Gigantium – hvad enten det drejer sig om sport, messer eller koncerter mv. Plusbussen kommer til at køre lige til døren, og i den forbindelse er der etableret en ny ankomstområde med mange spændende tilbud og funktioner. 

Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen, glæder sig over åbningen af det nye byrum.

“Hvad der før var en bagside af Gigantium er nu blevet en forside for den kollektive trafik. Pladsen er gået fra at være en grå og trist baggård med vareindlevering til en spændende stationsforplads med plads til liv, leg, fysisk udfoldelse, fællesskab og at være sammen – og hvor man nemt kan komme til og fra med Plusbussen eller den nye supercykelsti.

Det er blevet rigtig godt, og jeg glæder mig meget til at se, hvordan pladsen fremover vil blive brugt af de mange forskellige mennesker, der hvert år lægger vejen forbi Gigantium. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser,” fortæller rådmanden.